dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Weldadige St. Jan de Limpens – Oirsbeek

Asbestsanering, isolatie, pannenbedekking, dakbeschot, zinkwerk, dakvensters

Theresiaklooster – Meterik

Renovatie/restauratie, leibedekking, leiwerken, platte daken, pannenbedekking en zinkwerken.

Basisschool LeerRijk – Someren

Renovatie platte daken, hellende daken, pannenbedekking, onderhoud en omgevingsmanagement.

Basiliek Sint-Amelberga – Susteren

Restauratie leiwerken, leibedekking, hout herstel, loodwerken, zinkwerken en steigerwerken

42 woningen Molenberg – Heerlen

Renovatie hellende daken, omgevingsmanagement, asbestsanering, gevelrenovatie, kozijn vervanging, platte daken, flora en fauna voorzieningen, dakplaten, zinkwerken en overstekken.

St. Lambertuskerk – Nederweert

Kapconstructie vervangen en herstellen, bliksembeveiliging, voegwerk herstel, vervangen dakbeschot, vervangen zinkwerken, goten en lood. Vernieuwen dak-ornamenten, aanbrengen dakbeveiliging, schilderwerken en herstel kozijnen en dakkapellen.

Stadhuis Maastricht – Maastricht

Vervangen zinkwerken, goten en lood. Vernieuwen dak-ornamenten en volledige leienbedekking.

Verzorgen van het langjarig beheer- en onderhoud. Alle dak gerelateerde werkzaamheden bij verbouwing(en).

Elisabeth Huis – Maastricht

Aanbrengen leienbedekking, platte daken, dakveiligheid hellend en plat, dak-ornamenten, dakbeschot en timmerwerk, loodwerken, goten en hemelwaterafvoeren.

Kasteel Arcen – Arcen

Kapconstructie vervangen en herstel. Vervangen dakbeschot. Vervangen en herstel loodwerken. Vernieuwen dak-ornamenten. Aanbrengen dakbeveiliging en bliksembeveiliging.

Kasteel Well – Well

Kapconstructie vervangen en herstellen, metselwerk herstel, bliksembeveiliging, voegwerk herstel, vervangen dakbeschot, vervangen zinkwerken, goten en lood. Vernieuwen dak-ornamenten, aanbrengen dakbeveiliging, schilderwerken, houtrot herstel, vervangen en herstel kozijnen en dakkapellen.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.