dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakbedekking plat dak

Elk dak is verschillend, je hebt zoal Hellende daken als Vlakke daken. Bij Verkoelen Dakspecialisten kunt u terecht voor beide daken. Op beide daken zie je ook verschillende dakbedekking, zo heb je bij een hellend dak meestal dakpannen, en vind je op een dakbedekking plat dak bitumen of kunststof. Maar wist je ook dat bij deze dakspecialist, wij gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van zonnepanelen en daktuinen. Dit is niet alleen duurzaam en goed voor de portemonnee, maar een dak tuin biedt ook een extra zitplaats en een frisse uitstraling voor uw huis. Wanneer u zonnepanelen of een daktuin wilt laten plaatsen, dan werkt Verkoelen Dakspecialisten samen met bedrijven die deze mogelijkheden aanbieden. Op onze site vindt u verschillende informatie over dakbedekking plat dak, u kunt hier van ook referentie projecten zien en lezen hoe klanten denken over Verkoelen Dakspecialisten.

De dakbedekking plat dak kan verschillen, van een bitumen dakbedekking tot een kunststof dakbedekking. Verkoelen Dakspecialisten behoort tot de beste Dakdekkers van Nederland. Wij zijn namelijk in het bezit van het Dakmerk Keurmerk en zijn wij aangesloten bij de NDA. Bitumen dakbedekking. Bij Verkoelen Dakspecialisten kunt u ten alle tijden terecht voor een dakadvies of een offerteaanvraag. Wij geven advies op maat en zorgen wij voor een zorgeloos dak.

 

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.