dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Leienbedekking

Verkoelen is de specialist op het gebied van leienbedekkingen. Zowel natuurleien als vezelcementleien kunnen op uw pand worden aangebracht op daken en gevels. De verschillen in de materialen zijn in hoofdlijnen hieronder weergegeven. In alle gevallen betreft het zeer specialistisch werk waarbij vakmanschap van groot belang is. Verkoelen heeft door de jaren heen vele mooie projecten mogen maken waaronder veel monumentale panden zoals kloosters, kerken en kastelen.

Natuurleien

De natuurlei is een top product met een zeer lange levensduur. Afhankelijk van de soort kan er een productgarantie worden afgegeven van 10 tot zelfs 100 jaar. Hierbij is een levensduurverwachting tot 200 jaar mogelijk. Natuurleien worden dan ook veel toegepast op monumentale panden. Voor dergelijke projecten is een compleet beeld van de werkzaamheden noodzakelijk, van materiaalkennis tot het verwerken van de leien op het dak of op de gevel. Leisteen is een hoogwaardig natuurproduct dat wordt gedolven in leigroeves in diverse landen. Omdat het een natuurproduct betreft worden de leien vooraf visueel geïnspecteerd om onze totaal kwaliteit te kunnen garanderen.

Vezelcementleien

Vezelcementleien worden vaak toegepast als gevelbekleding en dakbekleding bij woningen en kantoorpanden. Deze zijn vervaardigd uit cement met wapeningsvezels. Deze worden op kleur gebracht door gebruik te maken van kleurvaste pigmenten. Voordeel van deze type leien is dat deze een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Verkoelen - Hellende daken

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.