dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Parkeerdekken

Parkeerdekken zijn nagenoeg altijd grotere oppervlakten met een redelijk vlakke en standaard benadering. Eén van de meest belangrijke onderdeel bij het maken van parkeerdekken, is een gedegen en passend advies, in aansluiting op de verkeersbelastingen en aansluitdetails die bij een parkeerdek horen. Het zorgdragen voor een goede afwatering en het resistent zijn tegen strooizouten zijn aspecten die van belang zijn voor een goed en bruikbaar parkeerdek.

In veel gevallen is een parkeerdek uitgevoerd in een gegoten systeem en komt het dak in aanraking met allerlei omliggende constructieve en bouwkundige aansluitingen. Het advies en de uitvoering op maat dient nadrukkelijk aan te sluiten op al die specifieke onderdelen.

 

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.