dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Onze klanten aan het woord

Hieronder vertellen een aantal klanten van Verkoelen Dakspecialisten over hun ervaring met ons bedrijf.

Heyday Facility Management

De firma Verkoelen is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van onderhoud van daken ten behoeve van onze klant Sitech op het Chemelot terrein te Geleen. Naast het reguliere storingsonderhoud maken wij als Heyday Facility Management naar tevredenheid gebruik van de 24/7 storingsdienst. Naast service en expertise is het voor ons van belang dat onze leveranciers veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Veiligheid is namelijk op het Chemelot terrein (chemische productielocatie) één van de kernwaarden. Wij hebben met de firma Verkoelen een leverancier in huis die op het gebied van veiligheid met ons meedenkt en ons hierin proactief ondersteunt.
Jeroen Schreurs - Facility Manager

Ziggo

Verkoelen Dakspecialisten is voor ons de betrouwbare langjarige partner als het gaat om het totale service, beheer en onderhoud van onze daken. Ook de renovatie- en dakveiligheidsprojecten worden door hen naar volle tevredenheid geadviseerd en uitgevoerd. Ze verzorgen voor ons het preventief, correctief en reinigend onderhoud op basis van een landelijke dekking. De rapportage en uitwerking van inspecties en MJOP's verlopen naar volle tevredenheid.
Alexander Spronk - Sr. Site Specialist

Land van Horne

In het kader van duurzaamheid is stichting Land van Horne onlangs de samenwerking aangegaan met Verkoelen Dakspecialist in Weert voor het plaatsen van ruim 700 zonnepanelen verspreid over 5 zorgcentra. De professionele en ontzorgende benadering door Verkoelen Dakspecialist in dit traject van voorbereiding en uitvoering als erg positief ervaren. Verkoelen Dakspecialist is overigens geen onbekende partij voor Land van Horne aangezien men voor diverse locaties reeds jaren het reguliere storingsonderhoud uitvoert.
Léon Tobben, Manager huisvesting Land van Horne

Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants

Voor ons is Verkoelen Dakspecialisten al jarenlang de betrouwbare partner als het gaat om totale service, beheer en onderhoud van onze daken. Ook in renovatie-, restauratie- en dakveiligheidsprojecten adviseren zij ons en voeren deze altijd naar onze volle tevredenheid uit. Ze verzorgen het preventief, correctief en reinigend onderhoud voor alle vooral monumentale gebouwen binnen de ‘Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants’. De totale procesbeheersing van offerte, rapportage, uitwerking, inspecties en MJOP’s is bij Verkoelen Dakspecialisten in goede handen. Ze weten ons voor het gehele proces van initiatief tot en met nazorg al jarenlang totaal te ontzorgen. Voor meer informatie: www.oostwegelcollection.nl
Bart Kockelkoren Hoofd Technische Dienst / Bouwcoördinator

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.