dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Veilig werken op platte daken

Veilig werken op platte daken begint met een goed ontwerp dat past bij uw wensen en de wettelijke bepalingen. Hierbij wordt nagegaan hoe vaak en waarvoor het dak gebruikt wordt. Afhankelijk van de wensen kan Verkoelen alle soorten valveiligheid plaatsen, van collectieve voorzieningen tot individuele beschermingsmiddelen. Vlakke daken worden bij uitstek gebruikt om installaties te monteren welke uit het zicht geplaatste dienen te worden. Zo zijn installateurs en medewerkers van telefoonmaatschappijen veel geziene gasten op het dak.

Verkoelen Dakspecialisten Weert is gecertificeerd om Latchways valveiligheidssystemen te plaatsen. De systemen van Latchways zijn van hoge kwaliteit en kunnen tot 3 personen tegelijk per lijnsysteem beschermen. Dit in tegenstelling tot veel systemen die slechts twee personen kunnen beschermen. Latchways heeft een gepatenteerd systeem dat de schok van een eventuele val opvangt en zo uw medewerker en het dak beschermd. De klap wordt door een spoel opgevangen. Hierdoor beschadigd de dakvloer niet en wordt lichamelijk letsel bij de gebruiker tot het minimum beperkt. De systemen van Latchways zijn NEN 795 gecertificeerd. Bovendien zijn er verschillende type dakankers voor verschillende ondergronden en type daken.

 

Verkoelen - Vlakke daken

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

John Gooren

Manager vlakke daken
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.