dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakrestauratie

Bij Verkoelen Dakspecialisten zijn wij niet alleen gespecialiseerd in renovatie, maar ook in dakrestauratie. Het verschil tussen dakrenovatie en dakrestauratie is eigenlijk vrij simpel. Wanneer wij een renovatie uitvoeren, passen wij het dak aan zodat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, veiligheid etc. Wanneer wij een restauratie uitvoeren, maken wij alleen gebruiken van traditionele materialen en technieken. Monumentale panden behouden zo hun karakteristieke eigenschappen.

Wanneer u een dakrestauratie laat uitvoeren door Verkoelen Dakspecialisten, verzorgen wij uw restauratie van begin tot eind. Indien nodig, zullen wij gevelherstel, schilder en timmerwerken en dergelijke gelijktijdig mee. Nadat u een restauratie heeft laten uitvoeren, heeft u ook nog de optie om een monumentaal onderhoud te laten uitvoeren door Verkoelen Dakspecialisten aan uw dak. Hiermee houden wij de staat van uw dak in de gaten, en voeren wij reparaties uit wanneer u dit wenst.

Onze vakmensen binnen Verkoelen Dakspecialisten houden van hun ambacht en behandelen uw monumentale panden met eer en respect. Wij zijn trots op onze vakmensen die hun ambacht met passie vervullen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Verkoelen Dakspecialisten voor meer informatie over een dakrestauratie, wij staan u altijd graag te woord via de telefoon, mail of op kantoor.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.