dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Bitumen dakbedekking

Verkoelen Dakspecialisten Weert heeft veel ervaring in het maken van vlakke daken in zowel de nieuwbouw- als de renovatieprojecten. Voor alle type klanten en situaties biedt Verkoelen een oplossing. Door meer aandacht te geven aan dakrenovatie kan Verkoelen volledige oplossingen bieden waarbij meerjarige onderhoudsplannen (MJOP) en structureel onderhoud de klant optimaal informeren over mogelijke investeringen. Zowel wat betreft initiele investeringen als ook de jaarlijkse exploitatielasten.

Vanuit het verleden is er veel gewerkt met bitumineuze dakbedekkingen. De moderne gemodificeerde bitumineuze dakbedekkingen van SBS en APP bieden mogelijkheden om in te spelen op uw situatie. De nieuwe producten met een kunststof wapening zijn van top kwaliteit en bieden een lange levensduur. In alle gevallen staat kwaliteit en vakmanschap voorop en kan Verkoelen een uitgebreide en langjarige garantie verstrekken. Verkoelen voldoet aan de strenge eisen van het Dakmerk keurmerk. Daarnaast is Verkoelen een erkend Derbigum verwerker en kan het producten aanbieden als reflecterende dakbedekking en dakbedekking met Olivijn. De mogelijkheden zijn legio. Een zorgeloos dak op maat begint dan ook met een gedegen en weloverwogen advies op maat.

Brandveilig werken (NEN6050)

Een goede en veilige zorg voor uw vastgoed en eigendommen is ook voor Verkoelen van groot belang. Brandveilig werken conform NEN6050 is dan ook een belangrijk onderdeel van werken met bitumineuze dakbedekkingen. Dit betekent dat de werkwijze zo is afgestemd dat open vuur niet bij de onderliggende dakconstructies kan komen en op deze wijze geen schade aan kan brengen aan uw vastgoed. Hierbij wordt rekening gehouden met verwerkingsmethoden en materiaalgebruik. Alle vakmensen van Verkoelen zijn geschoold in deze verwerkingsmethodieken.

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.