dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Monumentaal onderhoud

Bij service en storingsonderhoud van monumentale gebouwen is het behoud van de monumentale kwaliteiten en het cultureel erfgoed het belangrijkst. Om het erfgoed voor de toekomst op een kwaliteitsniveau te houden en te blijven behouden, moeten de gebouwen met eerbied worden behandeld. Onze vakmensen houden van hun ambacht en behandelen uw monumentale gebouwen met de eer en het vakmanschap dat ze verdienen. Dat is waar we voor staan.

Het multidisciplinair vakmanschap van onze mensen, maakt dat ze alle typen van daken en of dak gerelateerde werkzaamheden vanuit eigen kennis en ervaring kunnen uitvoeren. De kroon op uw monument is veelal het dak. Bij een storing (lekkage) is het natuurlijk van groot belang dat er snel en adequaat wordt gereageerd, maar bovenal op een juiste manier, passend bij uw monumentale kroon.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Math Kunnen

Manager hellende daken
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.