dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Advies op maat

Een zorgeloos dak op maat begint met een gedegen en weloverwogen advies op maat. Ons multidisciplinair dakspecialisme, maakt ons tot een integraal adviserende partner als het gaat om alle dak gerelateerde dienstverlening en technieken. Aangevuld met onze jaren ervaring in service, beheer en onderhoud maakt een langjarige integraal en gedegen advisering mogelijk.

De keuze is aan u, hieronder een aantal voorbeelden:

 1. Een nieuw dak op maat;
 2. Tijdelijke levensduur verlenging;
 3. Levensduur verlenging voor de komende 10 jaar;
 4. Levensduur verlenging voor de komende 15 jaar;
 5. Opwaarderen van uw vastgoed door energetische maatregelen;
 6. Levensduur verlenging door preventief onderhoud;
 7. Voorkomen van lekkages met mogelijk verstoring van uw bedrijfsprocessen door preventief en/of correctief onderhoud;
 8. Of voor een maatwerk advies, we kijken en luisteren naar uw wensen.Ook bij nieuwe daken is een advies op maat, voor u de beste garantie voor behoud van uw daken. Afstemming op de onderliggende constructie en de totale dakopbouw voor een bouwfysisch passend totaal pakket. Zelfs de bedrijfsactiviteiten die onder de totale constructie plaatsvinden, kunnen van invloed zijn op de bouwfysische opbouw en de verwekingsmethodieken.

De activiteiten vragen misschien om brandvrij te werken of vragen om een specifieke opbouw vanuit temperaturen of vochtproductie in het gebouw. Of u wilt de warmte weren met reflecterende dakbedekking. Wij organiseren een voor u passend advies op maat.

 • Uw dak heeft behoefte aan een beperkte levensduur verlenging van bijvoorbeeld slecht 2 jaar. U heeft verbouw of herbouw plannen en wil de laatste fase beperkt onderhoud. Uw afweging om bewust een grotere investering uit te stellen kan afhankelijk zijn van vele factoren. Wij kijken en denken hierin mee naar een voor u passende oplossing.
 • Levensduurverlenging kan worden verdeeld in diverse staffels. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw business case en zullen wij dan ook per complex en/of dak, voorzien van een maatwerk advies.
  • Indien gewenst voeren we inspecties uit per dakvlak om u een beeld te geven van condities van uw dak. We kijken hierbij niet alleen naar het dak, maar ook naar alle dak gerelateerde details zoals: lood, schoorstenen, installaties, lichtstraten en dergelijke.
 • Kiest u nu voor preventief onderhoud, dan voeren wij bij een onderhoudsbeurt aan uw dak of bij een service melding, tevens een inspectie uitvoeren om u zo volledig mogelijk terug te rapporteren en te voorzien van een proactief advies.
 • Wilt u uw vastgoed in beeld brengen en voorzien van volledige digitale inventarisatie van uw daken, dan verzorgen wij nulmetingen voorzien van rapportages om u zo meer inzicht te geven in uw vastgoed. Mogelijk wenst u die informatie te koppelen aan uw BIM- model om het gedigitaliseerd beheren van uw vastgoed zo efficiënt mogelijk vorm te geven.

Maatwerk advies voor:

 • Bouwfysische berekeningen;
 • Windlastberekeningen;
 • Dak-inspecties;
 • Opname rapportages;
 • Nulmetingen;
 • Plan van aanpak;
 • Opstellen RI&E van uw daken.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.