dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Energie en NOM

Het NOM of energie neutraal maken van vastgoed is een erg actueel vraagstuk. Binnen ons uitgebreide gamma aan producten en diensten, bieden wij de meest belangrijke maatregelen om uw vastgoed een energetische verbeteringsslag te geven. Wij verzorgen de maatregelen die behoren bij stap 1 en 2 van het Trias Energetica principe. Het dak is een belangrijk onderdeel van uw object als het gaat om warmte verlies. Warmte gaat per slot van rekening naar boven. Wij geloven in de gedachten van Trias Energetica met de drie stappen:

zuinige-woningen-960br-334hg_eyecatcher

 

  1. Beperk de energievraag;
  2. Gebruik duurzame energie;
  3. Indien nodig gebruik fossiele brandstoffen zo minimaal en schoon mogelijk.

Beperk de energievraag
Door uw daken zo goed mogelijk te isoleren en te voorzien van een zo optimaal mogelijk luchtdichting beperken we het warmte verlies en daarmee de energievraag. Samen met de juiste partijen van installaties en/of gevels komen tot een zo optimaal mogelijk energetisch vraagstuk. Het is niet noodzakelijk om meteen naar een Nul op de Meter woning of energie neutraal te gaan. Het is goed mogelijk om het gefaseerd uit te voeren om zo de initiële investeringen over een periode te kunnen spreiden. Pak bijvoorbeeld eerst de daken aan, al dan niet met zonnepanelen. Vervolgens de gevels en het glas en pas later met de installaties. Maar alles gelijktijdig is natuurlijk ook mogelijk. Hebt u al eens gedacht aan dakbedekking die minder warmtelast geeft en dus minder koellast op uw utiliteitsgebouwen.

Gebruik duurzame energie
Onze geïntegreerde oplossingen met zonnepanelen bieden goed renderende mogelijkheden voor hellende daken. Ook voor platte daken hebben wij geïntegreerde oplossingen met onze energiedaken en natuurlijk ook zonnepanelen. De integratie opzoeken met zonnepanelen, groendaken en waterretentie geeft volop mogelijkheden als het gaat om gebruik van duurzame energie.

Bij s’ Werelds eerste solarretentiedak, mee ontwikkelt en gemaakt door Verkoelen Dakspecialisten en haar partners. Hebben we optimaal gebruik gemaakt van het combineren van groendaken, waterretentie en zonne-energie. Waardoor meer rendementen worden behaald.

Minimaliseren fossiele brandstoffen en zo schoon mogelijk
Onze daken kunnen alleen op een duurzame manier energie en daarmee warmte opwekken. Het mogen duidelijk zijn dat wij geen producten bieden die fossiele brandstoffen gebruiken. Onze focus ligt bij de stappen 1 en 2 volgens het Trias Energetica principe.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.