dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Vrijblijvende offerte voor uw dak

Wilt u een nieuw dak of wellicht is er onderhoud of renovatie nodig? Verkoelen is specialist in alle typen van daken en is voorzien van alle belangrijke certificeringen op gebied van processen, platte daken, hellende daken en service & beheer. We voorzien u graag van een passende offerte voor kwaliteitswerk.

1. Uw gegevens






2. Heeft u momenteel problemen of lekkages ?

3. Geplande uitvoertermijn

4. Globale omvang van het dak (m2)

5. Projectwerkzaamheden

Om welke werkzaamheden gaat het? kies minstens 1 optie.

Welk type dak heeft u? Kies minstens 1 optie.

Welk van onderstaande is van toepassing op de werkzaamheden

6. Omschrijving werkzaamheden

7. Stuur eventueel foto’s mee, zo kunnen wij de benodigde werkzaamheden beter beoordelen

8. Hoe bent u bij ons terecht gekomen ?

Door het versturen van deze aanvraag ga je akkoord met onze privacyverklaring. We gebruiken je gegevens enkel om een offerte aan te bieden voor de aangevraagde werkzaamheden.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.