dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dak vernieuwen

Je ziet vaak bij oudere huizen dat het dak niet meer in goede staat is. Wanneer er jaren lang geen onderhoud aan het dak is uitgevoerd, komen er een aantal onderdelen van het dak snel in aanmerking voor vernieuwen. De onderdelen zijn meestal Dakisolatie, Dakgoten, Dakpannen en Dakbeschot. Wanneer er een lekkage heeft plaatsgevonden in uw woning, is het vaak vochtig binnen in het huis. Ook komt het vaak voor dat verschillende dak onderdelen beginnen te verweren. Als dit plaatsvindt bij uw dak bij verschillende dak onderdelen, dan geven wij het advies om het dak te vernieuwen. Zodat we aankomende schades kunnen voorkomen.

Verkoelen Dakspecialisten vernieuwen al meer dan 90 jaar Vlakke en Hellende daken, wij staan dan ook bekend als één van de bekendste dakspecialisten van Nederland. Wanneer u een dakspecialist nodig heeft in de buurt, om uw dak te vernieuwen. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een offerte. Nadat u uw dak heeft laten vernieuwen door deze ervaren dakspecialist, heeft u een 10 jaar water dichtsheidsgarantie. Ook kunt u een onderhoudscontract afsluiten bij Verkoelen Dakspecialisten. Dit betekend dat wij jaarlijks een inspectie uitvoeren op uw dak, om te kijken hoe de staat ervan is. Wanneer er eventueel een reparatie uitgevoerd moet worden, dan bent u de eerste die dit hoort.

 

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.