dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Daktuinen

Van sedumdaken tot volledige parken met looppaden en gebruiksdaken, de mogelijkheden van daktuinen zijn eindeloos. Alles begint echter met een daksysteem dat waterdicht is. Verkoelen heeft ruime ervaring met het aanbrengen van dergelijke daksystemen. Afhankelijk van de situatie kan het daksysyteem met volledige opbouw op uw wensen aansluiten. Hierbij kan Verkoelen aangeven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

Daktuinen hebben veel positieve eigenschappen. Ze geven groen terug aan de stadsomgevingen of laten een gebouw verdwijnen in de groene omgeving of geven misschien wel die kleur die de omgeving nodig heeft. De begroeiing draagt bij aan de luchtkwaliteit en het dak heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Ook biedt een groendak mogelijkheden om de riolering te ontlasten door water te bufferen op het dakvlak om dit vervolgens geleidelijk af te laten vloeien. Verkoelen heeft eerder ’s wereld eerste Solarretentie dak gerealiseerd. Dit dak combineert zonnepanelen met waterbuffering middels een groendak.

Met DAKMERK MULTI GARANTIE biedt Verkoelen een garantie waarbij de opbouw van het groendak wordt meegenomen in de garantie.

Sanoforum Brunssum, Solar retentie dak

Sanoforum Brunssum, ’s Werelds eerste Solarretentiedak

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.