dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Service

Snelle responstijden door heel Nederland, dat is wat Dakbehoud Nederland u kan bieden. Met oog voor uw bedrijfsprocessen of eisen biedt Dakbehoud Nederland u snelle service voor alle type daken. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar is de servicetelefoon bereikbaar. Ook bij urgente lekkages buiten kantoortijden wordt u snel geholpen.

De servicemonteurs zijn vakkundig en geschoold om lekkages te kunnen verhelpen op zowel platte als hellende daken. De servicebus is voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting waarmee u in veel gevallen direct van uw lekkage afgeholpen kan worden.

Naast de snelle servicedienst heeft Dakbehoud Nederland een professionele binnendienst die ook aan uw administratieve eisen kan voldoen. Statusmeldingen in onze of uw digitale omgeving en snelle facturatie zijn standaard. Hierdoor is ook uw organisatie snel op de hoogte van de laatste meldingen en de bijbehorende afwikkeling.

Om veilig werken mogelijk te maken beschikken alle servicemonteurs over een VCA-certificaat en zijn ze getraind om te werken met hoogwerkers. Daarnaast zijn cursussen voor het gebruiken, monteren en inspecteren van valveiligheidsvoorzieningen standaard evenals het keuren van steigermateriaal en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Op deze manier zijn onze servicemonteurs maximaal voorbereid op elke situatie.

 

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Lekkage melden

Service telefoon
06-51263355
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.