HuisService vraag

Service

Snelle responstijden door heel Nederland, dat is wat Dakbehoud Nederland u kan bieden. Met oog voor uw bedrijfsprocessen of eisen biedt Dakbehoud Nederland u snelle service voor alle type daken. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar is de servicetelefoon bereikbaar. Ook bij urgente lekkages buiten kantoortijden wordt u snel geholpen.

De servicemonteurs zijn vakkundig en geschoold om lekkages te kunnen verhelpen op zowel platte als hellende daken. De servicebus is voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting waarmee u in veel gevallen direct van uw lekkage afgeholpen kan worden.

Naast de snelle servicedienst heeft Dakbehoud Nederland een professionele binnendienst die ook aan uw administratieve eisen kan voldoen. Statusmeldingen in onze of uw digitale omgeving en snelle facturatie zijn standaard. Hierdoor is ook uw organisatie snel op de hoogte van de laatste meldingen en de bijbehorende afwikkeling.

Om veilig werken mogelijk te maken beschikken alle servicemonteurs over een VCA-certificaat en zijn ze getraind om te werken met hoogwerkers. Daarnaast zijn cursussen voor het gebruiken, monteren en inspecteren van valveiligheidsvoorzieningen standaard evenals het keuren van steigermateriaal en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Op deze manier zijn onze servicemonteurs maximaal voorbereid op elke situatie.

Stroomschema Service

Meer info over dit onderwerp?

Lekkage melden

Service telefoon
06-51263355
Stuur een e-mail
Liever dat wij even terugbellen?

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een lekkage? Wij helpen u er vanaf,
neem contact met ons op! 0495 - 543000

Wilt u dat wij contact opnemen?

Velden met een * zijn verplicht