dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Info center

Dakspecialisten Verkoelen Weert gelooft in een advies op maat. Om klanten volledig te adviseren en te informeren beschikt Verkoelen over een infocenter. In deze ruimte kunt u kennis maken met materialen en systemen welke toegepast kunnen worden op uw dak.

infocenter verkoelen dakwerken showroomOm onze kennis met u te delen organiseert Verkoelen kennissessies. Tijdens deze sessies worden klanten en stakeholders op het gebied van daken geinformeerd. Er wordt een heldere presentatie gegeven waarin de meest actuele kennis centraal staat. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en discussie. Het doel van de sessie is om onze klanten meer inzicht te bieden in de mogelijkheden, wetgeving, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Naast het infocenter zijn de daken van ons pand voorzien van diverse soorten en vormen van dakbedekking. Er zijn verschillende soorten dakbedekking gebruikt, o.a. Bitumineuze dakbedekking en EPDM. Ook is er een intensieve en een extensieve daktuin aangelegd om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Verder zijn er diverse soorten zonnepanelen geinstalleerd om ook deze mogelijkheden inzichtelijk te maken. Om alle hoeken van het dak veilig te kunnen betreden is er een EN 795 valveiligheidssysteem aanwezig van Latchways.

Ontdek de mogelijkheden van Verkoelen in en op ons pand en maak een afspraak voor een advies op maat.

Verkoelen - Algemeen

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.