dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Hellende daken

Verkoelen Dakspecialisten Weert heeft zich de afgelopen 90 jaar gespecialiseerd in het maken en renoveren van hellende daken. Onze medewerkers hebben een interne opleiding Verkoelen Gedragsregels gevolgt en dragen deze regels ook uit. Voor zowel bedrijven, woningcorporaties, overheden, zorginstellingen en particulieren zijn passende oplossingen beschikbaar. Naast het maatwerk dakwerk en dakrenovaties heeft Verkoelen een ruime ervaring in het herstellen en renoveren van daken van monumentale panden. Hierbij worden ook ornamenten, lood-, zink- en koperwerk in eigen beheer gemaakt.

Ook op het gebied van valveiligheid biedt Verkoelen oplossingen in de vorm van Flesst valveiligheidsystemen. Flesst is het enige gecertificeerde veiligheidssysteem voor hellende daken. Flesst is tevens toe te passen op monumentale gebouwen.

Verkoelen is aangesloten bij stichting Dakmeester en De Zinkmeesters. Deze organisaties doen kwaliteitscontroles en geven enkel een erkend predicaat aan bedrijven die voldoen aan de hoogste standaard. Middels de Daksysteemgarantie PLUS is een garantie af te geven tot 15 jaar.

Klik verder om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Dakmeester logo Print

Verkoelen Hellende daken

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Math Kunnen

Manager hellende daken
0495-543000
Stuur een e-mail

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.