dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Specialist in daken

Verkoelen Dakspecialisten van Zuid Nederland en sinds 1922 actief als dakspecialist. Met expertises op het gebied van platte daken en hellende daken in zowel nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Daarnaast heeft Verkoelen een aparte afdeling voor service, beheer & onderhoud en is aangesloten bij Dakbehoud Nederland. Naast de verschillende typen daken en werkzaamheden heeft Verkoelen veel expertise en ervaring op het gebied van valveiligheid en innovatie op zowel platte als op hellende daken. Veiligheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Dit alles gedurende het gehele proces van vastgoed ontwikkeling tot en met nazorg en langjarig onderhoud. Wij zijn uw meedenkende en adviserende partner voor langjarig onderhoud, all-in service, advies, inspectie, rapportage en uitvoering. Van initiatief tot en met nazorg bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Inzicht in uw uitgaven en investeringen

Als vastgoed beheerder wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Door het uitvoeren van een nulmeting met meerjarenbegroting krijgt u een compleet overzicht van de verwachte langjarige uitgaven en budgetten voor uw dak onderhoud en renovatie. In combinatie met jaarlijks onderhoud heeft u optimaal grip op uw uitgaven en investeringen. Bovendien zal regulier onderhoud de levensduur van uw daken doen verlengen en preventief werken als het gaat om uw storingsonderhoud.

Integrale totaal benadering

Voor alle typen van opdrachtgevers als industrie, gemeenten, scholen, woningcorporaties, VVE’s, zorginstellingen, vastgoed beheerders etc. verzorgen wij het gehele traject van initiatief tot en met nazorg. Vanuit integrale benadering verzorgen we totaal renovaties (hellend of plat of combinaties) op maat, aangevuld met een totaal beheer en onderhoud op maat en bijbehorende inspecties, RI&E’s, rapporten, MJOP’s en adviezen. We beheren de processen voor “een zorgeloos dak op maat” in aansluiting op uw totaal vraagstukken. Dit alles voor alle typen van daken zoals op deze site zijn terug te vinden.

Brandveilig werken een “hot-item”

Risico’s beperken is een belangrijk onderdeel van dak specialistisch werken. De dakdekkers van Verkoelen Dakspecialisten zijn opgeleid om brandveilig te werken conform de daarvoor geldende norm NEN 6050. Ook kan Verkoelen Dakspecialisten diverse bedekkingen aanbrengen welke aanzienlijk minder risico met zich meebrengen dan de standard methodieken.

Verkoelen - Algemeen

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Verkoelen Dakspecialisten Weert

Sinds 1922
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.