dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Onderhoud

Onderhoud aan uw dak: niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! Wel heel belangrijk! Verlengen van de levensduur van de dakbedekking en het voorkomen van lekkages: dat is het doel van structureel, preventief en correctief dakonderhoud. Dakbehoud Nederland is een landelijk dekkende formule van Verkoelen Dakspecialisten Weert. Dakbehoud Nederland heeft jarenlange ervaring op het gebied van meerjarig onderhoud op basis van NEN 2767 en kan een breed scala aan diensten verlenen. Samen met het snel verwerken van calamiteiten, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, is het ons doel om klanten volledige zorg op maat te bieden.

Gestructureerd onderhoud en snelle service voor alle type daken. Dakbehoud Nederland heeft oog voor uw locatie specifieke omstandigheden en procedures. De van toepassing zijnde eisen worden afgestemd op uw specifieke situatie. Hierdoor zijn wij in staat om service te verlenen op alle mogelijke daken: van woonhuizen tot hoogwaardig industrieel en monumentale panden.

Feiten & Cijfers

  • Landelijke dekking
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Voor platte en hellende daken
  • Ruime ervaring met monumentale panden
  • Ruime ervaring met hoogwaardig industrieel vastgoed
  • > 400 onderhoudscontracten

Verkoelen - Dakbehoud Nederland

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Roel Luijten

Manager service & onderhoud
0495-543000
Stuur een e-mail

Downloads

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.