dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Restauratie monumenten

Waar u ook komt, op vakantie of in eigen land, overal ziet u monumenten. Een monument is een gedenkteken dat een historische gebeurtenis of persoon symboliseert. Een monument kan ook een overblijfsel van een architectuur, nijverheid of kunst zijn. Het is daarom ook belangrijk om een monument goed te onderhouden, en eventueel een restauratie uit te voeren. Zodat u nog vele jaren kunt genieten van de herinneringen die het met zich meedraagt.

Wij bij Verkoelen Dakspecialisten, vinden het belangrijk dat de oorspronkelijke staat van het monument zichtbaar blijft. Onze vakmensen binnen Verkoelen Dakspecialisten houden van hun ambacht en behandelen uw monumentale panden met eer en respect. Sinds 1922 is Verkoelen Dakspecialisten werkzaam, en sinds die tijd hebben wij al vele restauraties uitgevoerd bij verschillende monumenten. Op onze site, kunt u verschillende restauraties zien, we kwamen zelfs met één van onze restauraties in het nieuws op 12 november 2018. Namelijk de restauratie van het monument de Greswarenfabriek te Reuver. Wij als Verkoelen Dakspecialisten weert zijn trots dat wij hieraan een bijdrage mochten leveren.

Heeft u er vertrouwen in uw monument te laten restaureren door Verkoelen Dakspecialisten? Wij zorgen ervoor dat uw erfgoed het kwaliteitsniveau blijft houden, en behandelen uw monument met respect. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij bezorgen u een restauratie zonder zorgen.

 

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.