dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakbeheer

Verkoelen Dakspecialisten beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van Dakbeheer. We zijn een gespecialiseerd bedrijf in zowel Vlakke daken, Hellende daken en Service en Beheer. Als geen ander weten wij hoe er naar een dak ‘gekeken’ moet worden. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om diensten van Dakbeheer. Het vervangen van o.a. dakbedekking (Bitumen, EPDM of PVC), lood- en zinkwerk, pannendaken, boeiboorden en schoorsteen renovaties is voor ons geen enkel probleem.

Onze afdeling Service en Beheer is aangesloten aan de landelijke vereniging Dakbehoud. Alle dakdekkers die werkzaam zijn binnen deze afdeling hebben kennis van Dakbeheer. Wanneer u uw dak wilt laten renoveren of u bent een geheel nieuw huis aan het bouwen, dan kunt u altijd een offerteaanvraag indienen bij ons. Wij verzamelen uw gegevens en noteren uw wensen en sturen deze offerteaanvraag door naar de betreffende afdeling. Hierna zal er een opname worden gedaan zodat we u een passende offerte kunnen sturen. Bij verkoelen Dakspecialisten vinden we het belangrijk u een dakadvies op maat aan te bieden, zodat we als erkend Dakbeheer bedrijf overkomen als een vertrouwd bedrijf. Daadkracht en passie voor een passend dak op maat is waar Verkoelen Dakspecialisten voor staat. Het bedrijf wat is gegroeid tot Verkoelen Dakspecialisten en zich altijd blijft ontwikkelen op het gebied van vakmanschap en ambacht.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.