dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Diensten

Circulaire economie

Onze wereld voorraden van fossiele grondstoffen zijn eindig en toch blijft het verbruik van die fossiele grondstoffen als maar toenemen, waardoor de grondstoffen eerder uitgeput zullen zijn. Het is belangrijk dat we ons hiervan bewust zijn en innovatief omgaan met oplossingen en het verbruik van fossiele grondstoffen.

Roof2Roof
Wij zijn als bedrijf gecertificeerd voor het Roof2Roof concept. Het concept wat een bijdrage levert aan de circulaire economie. Het brengt de grondstoffen van de daken weer terug in onze economie en zal bijdragen aan een lager verbruik van fossiele grondstoffen.

Cradle2Cradle
Binnen ons uitgebreide producten gamma, bieden wij eveneens producten met een volledig cradle2cradle certificaat. Wij adviseren graag maatoplossingen voor uw specifieke vraagstuk.

Altijd open voor ideeën
We denken graag mee op alle onderdelen die een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de producten die we toepassen, maar zeker ook over optimalisaties in processen en faciliterende aspecten. Hebt u ideeën, laat het ons weten, we gaan graag met u voordenken in plaats van nadenken.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.