dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Pannenbedekking

Verkoelen Dakspecialisten Weert heeft bijna een eeuw ervaring in het maken van pannendaken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daken bedekken met pannen is een veel gebruikte methode. Dakpannen zijn in legio modellen en variaties gemaakt. Deze worden vervaardigd uit klei of beton. Door deze verschillende materialen is er verschil in prijs, kwaliteit en uitstraling. Aspecten die wel degelijk van belang zijn voor uw bouwkosten en het aangezicht van uw pand. Verkoelen kan u een advies op maat geven over de voor- en nadelen van de verschillende types en soorten. Door gebruik van hoogwaardige materialen en vakkundige uitvoering kan Verkoelen garanties afgeven tot 15 jaar. Verkoelen is onder andere lid van Dakmeester en kan de Daksysteemgarantie Plus afgeven.

Keramische pannen

Dakpannen welke vervaardigd zijn van klei worden keramische pannen genoemd. Deze pannen zijn kleurvast en van hoge kwaliteit. Er zijn veel types en vormen verkrijgbaar. De pannen worden vervaardigd door de klei te vormen, te drogen en te bakken. Hierna wordt deze afgewerkt met een toplaag. Afhankelijk van deze toplaag heeft de pan een bepaald uiterlijk en levensduur.

Betonpannen

Deze type pannen worden gemaakt uit zand, cement en water en worden gekleurd met natuurlijk ijzeroxide. Ook kunnen deze pannen afgewerkt worden met een extra waterafstotende laag, glazuron. Voordelen van deze pannen is met name de gunstige prijs – kwaliteit verhouding.

Dakmeester logo Print

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.