dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Asbest saneren

Saneren van asbest is een belangrijk onderdeel in de totale dienstverlening van Verkoelen Dakspecialisten. Asbest daken of dakbeschot kan, in samenwerking met onze gecertificeerde partners worden gesaneerd, om vervolgens het nieuwe dak weer op te bouwen. Hierdoor is het mogelijk in alle situaties een totaaloplossing te bieden en zorg dragen dat uw dak in één planningscyclus weer dicht is.

De totaal dienstverlening die aansluit bij onze visie: Een zorgeloos dak op maat!

Sanering van asbesthoudende dakbeschot en of dak- en  gevelbekleding gaat hand in hand met het weer vakkundig opbouwen van een nieuw dak.

Verkoelen Dakspecialisten werkt samen met partners die zijn gecertificeerd conform de laatst geldende  wet- en regelgeving voor het saneren van asbesthoudende materialen en beschikt over voldoende gecertificeerd eigen personeel. Door de integrale dienstverlening kunnen wij Turn-Key renovatie projecten uitvoeren en opleveren vanuit ons multidisciplinair dakspecialisme.

Verkoelen Dakspecialisten denkt graag met u mee in oplossingen om de asbesthoudende dakbedekking en gevelbekleding te vervangen door andere materialen waardoor uw onroerend goed niet alleen duurzamer zal worden, maar ook de beeldkwaliteit van uw vastgoed zal verbeteren met een mooiere en modernere uitstraling. Het zal uw vastgoed meer courant maken en in waarde doen toenemen. Denk hierbij niet alleen aan een enorm scala aan pannen, maar ook aan bijvoorbeeld natuurleien, zinken en/of koperen dak of wandbekleding en diverse andere plaatmaterialen in vele kleurstellingen.

Het saneren van uw asbest daken, kan ook aanleiding zijn om de isolatiewaarde van uw pand te verbeteren of het plaatsen van zonnepanelen. Ook die diensten zijn een onderdeel van onze missie “een zorgeloos dak voor iedereen”, waarin wij u graag adviseren.

Verkoelen - Hellende daken

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.