dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakbedekking

Op elk dak vind je verschillende soorten dakbedekking, deze dakbedekkingen hebben allemaal ook een verschillende werking. Bij Verkoelen Dakspecialisten zijn onze dakdekkers gespecialiseerd in verschillende soorten daken. Zoals Vlakke daken en Hellende daken. In ons magazijn, wat achter het Verkoelen Dakspecialisten kantoor ligt, vind je verschillende soorten dakbedekking. Zo gebruiken ze bij Verkoelen Dakspecialisten voor Hellende daken dakpannen, voor Platte daken heb je verschillende dakbedekkingen zoals bitumen, kunststof en reflecterende. Zo dient reflecterende dakbedekking voor de temperatuur binnen het gebouw. Wanneer er reflecterende dakbedekking op het dak ligt, wordt het in het gebouw niet te warm. Vooral bij Vlakke daken zie je dit probleem vaak.

Wanneer uw dak toe is aan een nieuwe dakbedekking, kunt u altijd contact opnemen met Verkoelen Dakspecialisten. Als er een offerteaanvraag binnenkomt, zullen wij altijd vragen of het om een Hellend of Plat dak gaat. Hierdoor weten we naar welke calculatie de offerteaanvraag heen moet worden gestuurd. Bij de afdeling Service & Beheer, voeren de dakdekkers reparaties uit aan het dak, deze dakdekkers moeten dus ook dakadvies kunnen geven. Dit leren de dakdekkers bij Tectum, een scholing waar beginnende dakdekkers heen kunnen om van alles te leren over daken. En tegelijkertijd werkzaam kunnen zijn binnen het bedrijf. Want in de praktijk, leer je toch het meeste.

 

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.