dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De investeringen die wij jaarlijks doen in het opleiden van onze mensen en het gestructureerd overdragen van interne kennis zorgt bij onze grote groep vaste medewerkers voor een Verkoelen cultuur en niveau van werken en denken. Flexibele inhuur van medewerker koppelen wij aan eigen medewerkers om de Verkoelen cultuur en kwaliteit te borgen.

Wij werken altijd met A-kwaliteit dakproducten, waardoor onze vakmensen gewend zijn om kwaliteit af te leveren. Door onze bedrijfsmatige onderverdeling in drie onafhankelijk sturende business units, word de specialistische kwaliteiten continu bewaakt en geborgd. Onze dakspecialisten zij in het bezit van de nodige vakopleidingen en we zijn dan ook erkend leerwerkbedrijf van de verschillende disciplines.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Downloads

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.