dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Van historie naar het heden

Al sinds 1922 dragen we binnen Verkoelen het dakspecialisme aan elkaar over. Het ambacht en vakmanschap van de grondleggers zit sterk verankerd in het bedrijf. De toenmalige grondlegger C. Verkoelen en voorouder van de huidige nog actieve gebroeders Cor Verkoelen en Martin Verkoelen. De familie Verkoelen heeft hiermee de basis gelegd voor een gestaag groeiend en regionaal bekend en erkend bedrijf.

Verkoelen 1

Tijdens de tweede en derde generatie Verkoelen is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met circa 80 vaste medewerkers. Als werkgebied geldt in hoofdzaak Brabant en Limburg. Verkoelen Weert biedt middels haar formule Dakbehoud Nederland landelijke dekking voor professionele opdrachtgevers.

Van dakdekkersbedrijf Verkoelen heeft het bedrijf zich doorontwikkeld tot Verkoelen Dakspecialisten. Een multidisciplinair specialist in alle mogelijke soorten van dak en/of dak gerelateerde producten en diensten. Vanuit deze familiaire bedrijfsvoering heeft Verkoelen in de markt een uitstekende naam opgebouwd waar het gaat om daken en/of dak gerelateerde onderdelen. Naast nieuwbouwprojecten is Verkoelen Dakspecialisten vooral toonaangevend als het betreft de uitvoering van renovatie projecten in totaal pakketten als ook complete restauratie projecten. In de loop der jaren is het bedrijf op vele onderdelen erkend en gecertificeerd. Verkoelen weet deze erkenning en certificeringen te behouden en zelfs verder uit te bouwen tot alle huidige moderne certificeringen.

Verkoelen Geschiedenis 2            Verkoelen Geschiedenis 3

Vanwege de expansie van het bedrijf is het bedrijf diverse malen verplaatst. In 1990 is de oorspronkelijke vestigingsplaats Stramproy ingeruild voor Weert, waar het sinds 2000 is gevestigd op de huidige locatie aan de Celsiusstraat 19 te Weert.

De huidige locatie is ruim opgezet en heeft voldoende ruimte in zich voor een verdere doorontwikkeling en groei. De ruime bedrijfshal met ruime prefabricage mogelijkheden en het eigen informatie centrum voor kennisdeling en klantinformatie. De toegepaste materialen en de manier waarop het pand is opgezet toont de vele producten en diensten van het bedrijf. Het ambacht, het vakmanschap en de innovatie wat het bedrijf zo uniek maakt. Zo zijn in het info center de verschillende producten en diensten te zien en is er een ruim opgezette ontvangstruimte waarin presentaties en kennissessies worden gehouden. Op en rondom het pand zijn alle verschillende producten zoals koper, zink, leien, daktuin, dak veiligheid etc. aangebracht. Het gehele pand is het verlengstuk van de ankers binnen ons bedrijf.

Daadkracht en passie voor duurzame innovatie en ambacht is waar Verkoelen voor staat.

De historie heeft ons gemaakt tot wie we zijn. Waar we trots op zijn. Het bedrijf wat is gegroeid tot Verkoelen Dakspecialisten en zich altijd blijft ontwikkelen met behoud van vakmanschap en ambacht.

Verkoelen Geschiedenis 4 Verkoelen Geschiedenis 5

BEKIJK ONZE BEDRIJFSVIDEO

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.