dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Beheer & onderhoud

Dakbehoud Nederland is de formule voor gestructureerd onderhoud aan daken. Hierdoor wordt inzicht gecreëerd in de staat van uw daken op basis van NEN 2767 en krijgt u grip op uw investeringen. Van begin tot einde van de levensduur kan Dakbehoud Nederland toegevoegde waarde leveren voor uw organisatie. Ook op het gebied van advies kunt u bij Dakbehoud Nederland terecht. Zeker bij een uitgebreide vastgoedportefeuille is het maken van keuzes en het krijgen van inzicht van groot belang. Dakbehoud Nederland is een van de weinige bedrijven in Nederland met onderhoudsmonteurs voor zowel platte als hellende daken. Zelfs monumentale panden worden door ons onderhouden.

Jaarlijks onderhoud is van belang om de levensverwachting van uw dakbedekking ook daadwerkelijk te behalen. In veel gevallen is dit dan ook een onderdeel van de garantievoorwaarden.

Later in de levenscyclus wordt het belangrijk om kleine onvolkomenheden niet tot grote schades te laten leiden. Reinigend en preventief onderhoud is hiervoor belangrijk. Ook de levensduur van een dak is te verlengen door preventief en correctief onderhoud.

Tijdens het jaarlijkse onderhoud worden de daken geïnspecteerd. De verschillende onderdelen van de dakvlakken worden genormeerd zodat duidelijk zichtbaar is welke delen van een dak welke staat hebben. Hierdoor krijgt u de input om jaarlijks uw MJOP bij te werken en up-to-date te brengen. Ook worden kleine herstellingen direct uitgevoerd tijdens het onderhoud, zonder meerkosten. Hierdoor worden lekkages voorkomen en gaan uw kosten omlaag.

Nulmeting

Heeft u veel vastgoed en u wilt meer grip krijgen op uw investeringen door een goed meerjarig onderhoudsplan (MJOP) dan is een nulmeting een goede oplossing. Hierbij worden alle daken in beeld gebracht waarbij direct duidelijk wordt waar op de korte termijn geïnvesteerd moet worden en waar op de lange termijn geïnvesteerd moet worden. Ook worden er  begrotingsprijzen gemaakt voor deze investeringen. Door een combinatie met jaarlijks onderhoud kunt u dit MJOP jaarlijks bijstellen om optimaal grip te krijgen op uw uitgaven.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Roel Luijten

Manager service & onderhoud
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.