dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Zink- en Koperwerk

Hoewel zink en koper vaak worden gebruikt voor goten en hemelwaterafvoeren leent zink en koper zich ook perfect om daken en gevels te bekleden. Door de verwerkingsmethoden en uitstraling kan het uitstekend worden toegepast bij monumenten als ook bij moderne panden met specifieke vormen. Belangrijk bij deze materialen is het vakmanschap in de verwerking en een gedegen werkvoorbereiding. De wijze van toepassing en de wijze waarop de onderconstructie is opgebouwd is van groot belang om een lange levensduur te behalen.

Verkoelen Dakspecialisten is aangesloten bij De Zinkmeesters, een vereniging welke een keurmerk toekent aan bedrijven welke de vereiste kwaliteiten kunnen leveren.

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.