dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Prefabricage

Het geprefabriceerd uitvoeren van daken is een lastig vraagstuk. Zeker als het gaat om platte daken zijn prefabricage oplossingen lastig in te vullen. Toch zijn en blijven we zoeken naar prefabricage oplossingen. In onze bedrijfshal hebben wij met regelmaat onderdelen geprefabriceerd weten uit te voeren. Denk hierbij aan platte daken op dakkapellen, complete dakkapellen met zink- en/of koper bekleed.

Ook in de restauratie weten we op geprefabriceerde onderdelen, bijvoorbeeld bij klooster torens met leien, zink, koper en of loodwerk te bekleden. Het telkens weer blijven nadenken over de mogelijkheden is erg belangrijk om ook het oude ambacht op een innovatieve manier in ons proces te verwerken. Het doel hierbij is om het vakmanschap en ambacht betaalbaar te houden door innovatief te denken over de processen. Het gaat hierbij vooral om het denken in project specifieke verbeteringen en optimalisaties.

Prefabricage dakkapelen

Afbeelding129

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Math Kunnen

Manager hellende daken
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.