dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakadvies

Overal in Nederland kom je ze tegen, daken. Daken bieden bescherming voor een huis of gebouw, en zijn erg belangrijk en onmisbaar. Je hebt ook verschillende soorten daken, je hebt vlakke daken en hellende daken. Voor ieder wat wils. Bij Verkoelen Dakspecialisten krijgen dakdekkers op alle afdelingen scholing vanuit Tectum.  Voordat ze volledig werkzaam zullen zijn op het dak. Zodat ze later als ze aan het werk gaan goede kennis hebben van daken en dus Dakadvies kunnen geven. Dit kan bijvoorbeeld aan nieuwe collega’s, of particulieren/bedrijven waar ze op dat moment werkzaam zijn. Er komt namelijk ontzettend veel bij kijken als een dakdekker aan de slag gaat op het dak bij een particulier of bedrijf.

Iedere dakdekker binnen Verkoelen Dakspecialisten kan een Dakadvies geven, dit kan gaan om Vlakke daken, Hellende daken of Service en Beheer. Ook het binnen personeel binnen Verkoelen Dakspecialisten kunnen Dakadvies geven, als particulieren of bedrijven hierom vragen aan de telefoon, in de mail of wanneer ze langskomen op kantoor. Het is daarom ook geweldig om te zien dat steeds meer klanten onze formule van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) ontdekken. Verkoelen Dakspecialisten ontzorgen al uw type van daken middels volledig dakadvies, service, beheer, onderhoud en dakmanagement. Bij Verkoelen Dakspecialisten staan de worden Samen, Maatwerk, Met zorg en Trots centraal.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.