dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Veilig werken op hoogte!

Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn om veilig te werken op hoogte. Helaas voldoen veel daken nog niet aan de geldende wettelijke eisen.. Het is van groot belang dat personeel dat op een dak werkzaam is deze werkzaamheden veilig kan uitvoeren. Denk hierbij niet alleen aan onze medewerkers maar ook aan monteurs voor luchtbehandeling, zonnepanelen, telefoonmasten etc. Het dak wordt steeds vaker gebruikt voor andere doeleinden dan het tegenhouden van de weersinvloeden. Professionele opdrachtgevers dienen zich bewust te zijn van hun wettelijke aansprakelijkheid in deze.

Verkoelen Dakspecialisten adviseert u graag over een diversiteit aan oplossingen voor deze veiligheids problematiek. Veelal begint dit met een risico-inventarisatie en evaluatie (R.I.& E.). Op deze wijze worden de risico’s op uw dak in kaart gebracht en wordt een advies gegeven hoe hiermee om te gaan. Uw specifieke situatie wordt hierin meegenomen. Wie gebruikt het dak waarvoor en welke mate van veiligheid is hierbij noodzakelijk?

Voor verschillende type daken zijn verschillende oplossingen beschikbaar.

Verkoelen - Algemeen

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.