dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

 

Processen

Het borgen van onze processen in de ruimste zin van het woord, is van groot belang voor onze interne bedrijfsvoering en om onze klanten de gevraagde kwaliteit te blijven leveren. We hebben dit geborgd middels diverse processen die bovendien gecertificeerd zijn door gerenommeerde instanties.

Vanuit interne processturing en gestandaardiseerde processen die we continu blijven evalueren en waar nodig verbeteren en/of aanpassen, bedienen we onze klanten. Vooral bij terugkerende dienstverlening bij onze businessunit Dakbehoud Nederland, hebben wij processchema’s opgesteld die u als klant volledig inzicht geeft in onze processen.

Om leveringen zo veel mogelijk compleet en  “just in time” te laten verlopen, werken we met dagelijkse bevoorrading op basis van de Lean principes. Door daarnaast te werken met dagopstarten voor de aansturing van onze ploegen streven we naar het optimaal verloop van onze dienstverlening en uw projecten.

 ISO-9001  ISO 9001 ISO-14001   ISO 14001
 VCA**   BRL4702   Komo-procescertificaat “Gesloten dakbedekking”
 BRL1513 Komo-procescertificaat “Hellende daken – keramische pannen, betonpannen, leien”  BRL5212 Komo-procescertificaat “zinken en koperen dak-, gevel- en gootconstructies
 BRL4000  ERM Procescertificaat Restauratie Veilige asbest verwijdering Door onze jarenlange expertise. In samenwerking met onze gecertificeerde partners.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.