dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Vlakke daken

Het maken van een goed dak begint bij een gedegen en weloverwogen advies op maat. Geen dak is hetzelfde of dit nu nieuwbouw of renovatie betreft. Verkoelen heeft al bijna een eeuw lang ervaring met het maken van daken: vanaf de initiatieffase tot en met nazorg. Voor zowel bedrijven, woningcorporaties, overheden, zorginstellingen en particulieren zijn passende oplossingen beschikbaar. Primair van belang zijn de eisen die de klant stelt aan het dak in combinatie met het beoogde kwaliteitsniveau. Daarnaast is er tegenwoordig veel meer mogelijk op een dak. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen of het aanbrengen van daktuinen. Bij nieuwbouw is Verkoelen graag vanaf het ontwerp betrokken bij de bouw. In het geval van renovatie nemen wij graag uw zorgen uit handen genomen van start tot nazorg. Er wordt rekening gehouden met uw bedrijfsprocessen, de bewoners/gebruikers en de locatiespecifieke eisen en procedures. Verkoelen streeft naar een zorgeloos dak op maat.

Goed werk leveren begint bij goede vakmensen. Onze vakmensen zijn geschoold en zeer ervaren. Zij verzorgen op een professionele wijze alle soorten vlakke daken en de hieraan gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast hebben onze mensen de interne opleiding Verkoelen Gedragsregels genoten en dragen deze naar buiten uit. Het bewust uitdragen van deze gedragsregels gebeurt vanuit een eenvoudige filosofie: Met trots leveren we kwaliteit op een klantvriendelijke wijze.

Ons motto: “Er mag niets mis gaan op het dak!”

Verkoelen behoort tot de beste Dakdekkers van Nederland. Verkoelen is in het bezit van het DAKMERK Keurmerk en is lid van de NDA. Verkoelen is in staat om verschillende soorten materialen aan te brengen op uw dak. Meer informatie over Bitumineuze dakbedekking en kunststof dakbedekking is op onze website terug te vinden.

Dakmerk Keurmerk

Dakmerk Erkend Kwaliteitskeurmerk

Onze afdeling vlakke daken is met name betrokken bij grotere projecten. We werken veel samen met en voor diverse grotere vastgoed eigenaren zoals: overheidsinstanties, zorginstellingen, monumentale commissies, congregaties, bisdom, bedrijven, VVE’s, industrieën, beleggers en particuliere beleggers.

Verkoelen - Vlakke daken

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

John Gooren

Manager vlakke daken
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.