dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Daken

Verkoelen Dakspecialisten Weert is een van de oudste dakdekkersbedrijven van Nederland. Door de jaren heen hebben we een breed spectrum aan specialismes opgebouwd waardoor we alle klanten van dienst kunnen zijn. Met name op het gebied van renovatie van zowel hellende als vlakke daken loopt Verkoelen voorop in de markt. De renovatie kan daarnaast ook in combinatie met asbestsanering door ons uitgevoerd worden.

Op het gebied van hellende daken heeft Verkoelen veel ervaring met seriematige renovatie en het renoveren en/of restaureren van monumenten. Belangrijk element hierbij is dat Verkoelen Dakspecialisten ook alle monumentale details in eigen huis kan maken en/of herstellen. Vakkundige beheersing van leienbedekking, zink- en koperwerken, pannenbedekking en alle overige dak gerelateerde werkzaamheden. Het langjarig onderhoud van al die details nemen wij met uiterste zorg voor u in beheer, met respect voor uw vastgoed.

Op vlakke daken kan Verkoelen Dakspecialisten alle voorkomende materialen verwerken zoals Bitumineuze dakbedekkingen en kunststof dakbedekkingen zoals PVC, EPDM en TPO. Ook onder andere daktuinen, energiedaken, retentiedaken, solardaken en reflecterende daken behoren tot de mogelijkheden.

Verkoelen - Algemeen

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.