dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Hoogwaardig industrieel onderhoud

Service en storingsonderhoud doen wij 24/7 en 365 dagen per jaar. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar.

Onze medewerkers zijn gewend te werken op hoogwaardig industriële omgevingen en de werkzaamheden locatie gebonden in te richting. Gewend aan vergunningstrajecten op het gebied van veiligheid, bedrijfsprocessen en locatie gebonden eisen.

Bij een service en/of storingsmelding is het niet altijd mogelijk om een volledig plan van aanpak te formuleren maar is het wel van uiterst groot belang dat de bedrijfsprocessen voorop staan. De productie processen en bedrijfsvoering moet geborgd blijven en daarbij dienen alle veiligheid en locatie gebonden eisen te worden gerespecteerd.

De vakmensen van Dakbehoud Nederland kennen zulke processen en locaties en zullen zich altijd optimaal inzetten voor borging van uw bedrijfsvoering en productie.

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Roel Luijten

Manager service & onderhoud
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.