dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakwerken

Wanneer u toe bent aan een nieuw dak of graag aanpassingen wilt toevoegen aan uw bestaand dak, dan zit u goed bij Verkoelen Dakspecialisten. Deze dakspecialist die gevestigd is in Weert, helpt u graag bij het vernieuwen van uw dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in Vlakke daken en Hellende daken, en voeren ook reparaties uit waar nodig is. Deze werkzaamheden worden gerealiseerd bij de afdeling Service & beheer. Op onze site kunt u namelijk de service vraag invullen, wanneer u te maken krijgt met een lekkage. Er wordt contact met u opgenomen nadat deze melding is ontvangen door onze afdeling

Bij Verkoelen Dakspecialisten voeren wij werkzaamheden uit naar wens van de klant. Zo verstaan wij een aantal termen onder het woord dakwerken. Namelijk dakbedekking plaatsen, renoveren en restauratie. Wanneer dakdekkers aan het werk gaan op het dak,  voeren wij de werkzaamheden naar wens van de klant uit. Communicatie is daarom ook noodzakelijk tussen bedrijf en klant, wanneer dit niet aan de orde is is een miscommunicatie snel gemaakt. Dit willen wij bij Verkoelen Dakspecialisten graag voorkomen bij dakwerken.

Bij vragen over uw dakwerken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons gerust voor een offerteaanvraag of wanneer u een simpele vraag heeft. Verkoelen Dakspecialisten biedt u graag een zorgeloos dak op maar en werkt in Weert en omstreken.

 

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.