dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakonderhoud

Wanneer u het woord dakonderhoud hoort of leest, denk u waarschijnlijk aan twee woorden. Dak en onderhoud. Wat deze twee woorden inhouden is het dakonderhoud wat wij bij Verkoelen Dakspecialisten uitvoeren aan uw dak. Wanneer u uw dak laat renoveren door deze dakspecialist, is het natuurlijk verstandig om het dak goed te onderhouden. Wanneer dit niet gebeurd, is de kans op een lekkage groot. Bij Verkoelen Dakspecialisten bieden wij een 10 jaar water dichtheid garantie, nadat u uw dak laat renoveren door ons.

Bij Verkoelen Dakspecialisten is de afdeling Service & Beheer aanwezig, wat deze afdeling bezighoud zijn reparaties uitvoeren aan daken en dakonderhoud. Binnen deze afdeling hebben wij contracten lopen met alle verschillende marktsegmenten waar we naar kijken. Onderwijs, Bedrijven, (Semi) Overheid, Monumentaal, Corporaties, Gezondheid en Beheerders. De dakdekkers binnen deze afdeling zijn gespecialiseerd in dakonderhoud en voeren bij elk bedrijf jaarlijks onderhoud en inspecties uit. Dit wordt uitgevoerd door inspectierapporten. Deze inspectierapporten worden ingevuld wanneer de dakdekkers het dak inspecteren. Uiteindelijk kunnen wij hierdoor precies zien in welke staat het dak is, en of er eventueel reparaties zijn die wij kunnen voltooien.

Bij Service & Beheer krijgt u altijd een terugkoppeling van het inspectierapport, zodat u zelf inzage heeft in welke staat uw dak momenteel verkeerd. Wanneer u vragen heeft over de inspectierapporten kunt u altijd contact op nemen met Verkoelen Dakspecialisten.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.