dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Van initiatief, advies, uitvoering tot en met nazorg

Tijdens de initiatief fase denken we graag adviserend met u mee. U vraagt per slot van rekening niet voor niets een multidisciplinair dakspecialist. We stellen graag de verschillende meetbare factoren met u vast om op basis van KPI’s uw vraagstukken te sturen, bewaken en borgen.

Voor ons is ook resultaatgericht samenwerken een maatwerk oplossing. Alleen door in de initiatief fasen de doelstelling goed vast te stellen en te vertalen naar meetbare criteria, is resultaat gericht samenwerken mogelijk.

Door de criteria te stellen die passen bij uw klantvraag en daarop te sturen, bewaken en borgen, geven we u niet alleen inzicht, maar kunnen we ook een iteratief proces van verbeteringen op gang brengen en houden. Het verwerken van de criteria in een PDCA-cyclus. De Plan, Do, Check, Act cyclus zal zorgen voor de borging en het bewaken van het verbeterproces.

PDCA-cyclus

Wij zullen aan u rapporteren en het gehele proces bewaken op de aspecten als tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie. Binnen onze business unit Dakbehoud Nederland voor service, beheer en onderhoud, hebben wij een aantal standaard procedures ingericht die als onderlegger dienen voor uw maatwerk vraagstukken.

De stabiele basis is het volledig inzetten van onze kernkwaliteiten voor uw vraagstukken en onze bedrijfsvoering.  Daarenboven dragen wij zorg voor het samenbrengen met de  kernkwaliteiten van onze partners door Resultaat Gericht Samenwerken, waarbij wij uiteraard uw ontzorgende regisseur zullen zijn. Hiermede bieden wij de totaaloplossing voor uw vraagstukken!

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.