dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakspecialist weert

In de omgeving Zuid-Nederland, staat Verkoelen Dakspecialist weert bekend al een van de oudste dakspecialisten van Nederland. Het bedrijf is al sinds 1922 actief als multidisciplinair dakspecialist. Door middel van interne opleidingen weten we dag en nacht ons ambacht te behouden. Onze visie is daarom ook, “Een zorgeloos dak op maat” en zien wij “Een zorgeloos dak voor iedereen” als onze missie.

Bij Verkoelen Dakspecialisten weert, zullen wij u volledig ontzorgen en bieden wij verschillende producten en diensten. Voor elke klant en hun dak kunnen wij iets betekenen. Wij voeren werkzaamheden uit aan Vlakke en Hellende daken en voeren reparaties uit. Naast reparaties, voeren wij ook renovaties en restauraties uit aan daken. Wij mogen onszelf dan ook een erkend dakspecialist noemen.

Bij Verkoelen Dakspecialisten weert zijn wij ten alle tijden opzoek naar dakdekkers, dit staat dan ook vermeld op onze bedrijfsbussen en u kunt dit terug vinden op onze website. Onder het kopje “Vacatures” vindt u onze vacatures van dit moment. Wanneer u interesse heeft in een van deze vacatures, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via de mail ontvangen wij graag uw CV en motivatiebrief.

Wil jij ons sterke team nog sterker komen maken? Neem contact met ons op en wie weet sta jij binnenkort in Verkoelen Dakspecialisten kleding op een dak!

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.