dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Kunststof dakbedekking

Verkoelen heeft door de jaren heen een uitgebreide ervaring opgedaan met kunststof dakbedekkingen. Kunststof dakbedekkingen zijn toepasbaar op zowel nieuwbouw als renovatie. Kunststof heeft de laatste jaren een vaste plaatst verworven in  de markt. Er zijn dan ook veel mogelijkheden met kunststof dakbedekking. Denk daarbij onder andere aan lichtgewicht daken, daken in kleur en specifieke vormen.

Kunststof dakbedekking is aan te brengen door middel van een lastechniek met hete lucht. Dit heeft tot gevolg dat er minder brandgevaar is. Daarnaast is het materiaal recyclebaar. Wanneer het dak het einde van de levensduur bereikt heeft wordt dit materiaal gerecycled en gebruikt om nieuwe kunststof producten van te maken.

Er zijn verschillende soorten kunststof dakbedekking, waaronder EPDM, PVC, FPO en TPO. Onze vakmensen worden jaarlijks geschoold zodat ze altijd bekend zijn met de laatste werkmethodes en voorschriften. Verkoelen is onafhankelijk en kan u ten alle tijden de beste producten in de markt aanbieden.

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.