dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Restauratie

Er is wellicht geen ander onderdeel van onze dienstverlening waarbij het aspect “maatwerk” zo belangrijk is dan bij restaureren. Restaureren vraagt altijd om een project- en vraagspecifieke benadering. Vanaf de initiatief fase denken wij met u mee over vraagspecifieke oplossingen en de haalbaarheid van uw plannen. Het ambacht zoals dit binnen de familie Verkoelen van generatie op generatie is overgedragen, is door de familie ook overgedragen op de dakspecialisten van Verkoelen.

Als u op zoek bent naar de expertise om voor het totale proces van initiatief tot en met nazorg, om tot een voor u zo optimaal mogelijke restauratie oplossing te komen en dat samen in een team van goede en betrouwbare partners, dan zit u bij Verkoelen aan het juiste adres.

We zijn BRL4000 gecertificeerd, we zijn Zinkmeester, we zijn Dakmeesters en we zijn lid van de Leiendekkers vereniging

ERMlogo klein           Nederlandse Vereniging van Leidekkers

We beheersen hiermee alle dak gerelateerde werkzaamheden van koper- en zinkwerk, pannen, leien, smeedwerk, dak-ornamenten, kapspanten, overstekken, dakbeschot, loodwerken, gootconstructies  etc. Wij verzorgen voor u een totaal restauratie en waar nodig nemen wij timmerwerken, gevelherstel, schilderwerken en dergelijke gelijktijdig mee. Op deze manier zullen wij uw restauratie volledig coördineren van begin tot het eind. U kunt na de realisatie zelfs bij ons terecht voor monumentaal onderhoud.

Zeker bij restauratie geldt voor u: “Een zorgeloos dak op maat”. Met onze eigen vakmensen beheersen we alle verschillende ambachten. Van dakbeschot, tot goot, tot en met het smeedwerk ornament boven op het dak of toren. We zijn trots op onze vakmensen die hun ambacht met passie vervullen.

Bij restaureren van monumentale gebouwen is het behoud van de monumentale kwaliteiten en het cultureel erfgoed van groot belang. Om het erfgoed op een kwaliteitsniveau te houden en te blijven behouden voor de toekomst, moeten de gebouwen met eerbied worden behandeld. Onze vakmensen houden van hun ambacht en behandelen uw monumentale gebouwen met de eer en het vakmanschap dat ze verdienen.

Verkoelen - Hellende daken

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Math Kunnen

Manager hellende daken
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.