dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Interpolis – Tilburg

Bitumen dakbedekking, kunststof dakbedekking, isolatie, daktuin, windlast berekeningen en bouwfysische dakadvisering

ZOwonen 36 woningen – Sittard

Bitumen dakbedekking, windlast berekeningen, bouwfysische dakadvisering en omgevingsmanagement

GGZ Breburg – Breda

Bitumen dakbedekking, dakveiligheid, onderhoud, lichtstraten, windlast berekeningen, bouwfysische dakadvisering en omgevingsmanagement

GGZ Breburg – Tilburg

Bitumen dakbedekking, dakveiligheid, onderhoud, windlast berekeningen, bouwfysische dakadvisering en omgevingsmanagement

WBM Staalservice – Stramproy

Bitumen dakbedekking, lichtstraten, gevelplating, windlast berekeningen en bouwfysische dakadvisering.

Van Lieshout Snacks Helmond

Bitumen dakbedekking, dakveiligheid, lichtstraten, onderhoud, windlast berekeningen, bouwfysische dakadvisering en omgevingsmanagement.

Laco – Panningen

Bitumen dakbedekking, isolatie, dakveiligheid, lichtstraat, afdekkappen, windlast berekeningen en bouwfysische dakadvisering.

APG – Heerlen

Bitumen dakbedekking, dakveiligheid, onderhoud, windlast berekeningen, bouwfysische dakadvisering en omgevingsmanagement.

Everzinc – Eijsden

Bitumen dakbedekking, kunststof dakbedekking, isolatie, dakveiligheid en onderhoud

Weldadige St. Jan de Limpens – Oirsbeek

Asbestsanering, isolatie, pannenbedekking, dakbeschot, zinkwerk, dakvensters

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.