dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Totaal renovatie

Totaal renovatie vanuit eigen kennis en ervaring bij Verkoelen:

  • asbestsanering, dakplaten, zinkwerk, koperwerk, overstekken, pannenbedekking, loodwerken, steigerwerken, zone-panelen en alle soorten van platte daken.
  • Waar nodig werken wij op basis van ketensamenwerking samen met partners om voor onze klanten een total aanpak te kunnen verzorgen.

Project

Diverse projecten voor Woningcorporaties

Locatie

Diverse locaties

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.