dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Stem op Verkoelen Dakspecialisten als “Aantrekkelijkste werkgever van Limburg”!

24 april 2024

Om jongeren te binden, boeien en te enthousiasmeren voor de regionale arbeidsmarkt wordt voor de negende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd door Meet the Youngsters. Verkoelen Dakspecialisten is genomineerd in de categorie MKB. Daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op!

Natuurlijk willen wij deze felbegeerde award mee naar huis nemen. Dit kan alleen met jouw hulp! Breng je stem uit op https://mty-awvl-app.azurewebsites.net/…/ec8eec18-5f6a…
Je ontvangt dan een email (deze kan ook in je junk mail terecht komen) om je stem te bevestigen.

Wil je ons aan nog meer stemmen helpen? Deel dit bericht dan met je vrienden, familie en kennissen.

Alvast heel erg bedankt voor je hulp!

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.