dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Wij zijn aantrekkelijk!

30 mei 2024

Tijdens het Meet the Youngsters partnerevent in het Gouvernement aan de Maas te Maastricht is Verkoelen Dakspecialisten voor de derde keer uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Midden-Limburg in de categorie MKB!

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de negende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

Sinds de start, half januari, zijn wij fanatiek aan de slag gegaan met campagne voeren om medewerkers, klanten en studenten te enthousiasmeren om hun stem uit te brengen op Verkoelen Dakspecialisten.

Dit jaar hebben er meer dan 230 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 8.000 unieke stemmen uitgebracht! En daar zijn wij maar wát trots op! Om dit te vieren gaan wij de komende periode heerlijke “hapjespannen” verloten!

Wij willen iedereen bedanken die zijn stem op ons heeft uitgebracht. Zonder jullie hulp zouden wij dit prachtige resultaat nooit behaald hebben.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.