dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Restauratie monumentale aardappelloods

24 april 2024

Op 29 oktober 2020 vond een gasexplosie plaats in een nieuwe loods van een boerderij in Hulsberg. Door de kracht van de explosie werden ook de omliggende daken beschadigd waaronder de kapconstructie van de oude, monumentale aardappelloods. Deze werd dusdanig ontzet dat deze niet meer te herstellen was.

Na diverse uitgebreide opnames en onderzoeken is besloten de complete dakconstructie te vernieuwen en weer terug te brengen in de originele staat, met een lagere dakhelling, wolfseinden en overstekken. Al met al een mooie en uitdagende klus die we op dit moment in samenwerking met onze bouwpartner Eussen Bouw BV aan het uitvoeren zijn.

Hou onze social media in de gaten om het eindresultaat te bewonderen.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.