dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Route du Lei!

22 april 2024

In opdracht van BAM Schakel en Schrale Maastricht is Verkoelen Dakspecialisten gestart met het vernieuwen van de leien op de Jekertoren in Maastricht. Het steiger is verzorgd door de LSB-groep.

De nieuwe natuurleien uit de groeves van Penrhyn in Wales, geleverd door Lei Import B.V., zijn van een bijzonder hoge kwaliteit en hebben een minimale levensduurverwachting van 200 jaar, waarmee deze mooie historische rondeeltoren weer voor de komende decennia is voorzien van een zeer hoogwaardig waterdicht jasje.

De bestaande bedekking met natuurleien uit de oude, inmiddels gesloten Fumay groeves in Noord Frankrijk (Ardennen), worden duurzaam hergebruikt als opvulling tussen het hardsteen in de stadsmuur “de Vief Köp”, die nog geen 100 meter verderop ligt. De reconstructie en restauratie van “de Vief Köp” wordt verzorgd door Koninklijke Woudenberg B.V. en Laudy Bouw & Ontwikkeling .

De oude leien worden door medewerkers van Verkoelen Dakspecialisten en Laudy Bouw & Ontwikkeling van de Jekertoren naar “de Vief Köp” gebracht.

Bekijk hier de Route du Lei!

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.