dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

De kracht van ons DAKBEHOUD netwerk

23 april 2024

Verkoelen Dakspecialisten heeft recent een project uitgevoerd voor een DAKBEHOUD-partner. Het project, gelegen in Gilze, omvatte het grootschalig herstellen van PVC-dakbedekking en afdekkappen.

Het herstellen van PVC-dakbedekking en het vervangen van afdekkappen vereist een grondige kennis van technieken en materialen. Na onderzoek van een externe partij heeft Verkoelen Dakspecialisten een project gerealiseerd met het doel om de beoogde levensduur van het dak te behalen. Met name de detaillering is grootschalig verbeterd.

Door samen te werken met onze partners binnen ons DAKBEHOUD netwerk wordt efficiënt gewerkt en gepland. Hierdoor voorkomen we samen dat er bussen en mensen kris-kras door het land worden gestuurd. Het beperken van de reisbewegingen heeft zowel een positief effect op de impact van onze bedrijven, op het milieu als op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.