dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Recycle EPS project!

22 april 2024

Verkoelen Dakspecialisten is bezig met de verduurzaming van één van de daken van Stadskantoor Venlo. Het als duurzaam bekend staande gebouw, welke de gemeente Venlo huisvest, krijgt extra zonnepanelen.

Om dit te realiseren wordt het dak volledig gerenoveerd. Als eerste is de op het dak aanwezige EPS-isolatie verwijderd. Deze isolatie is centraal verzameld en uiteindelijk afgevoerd naar Poredo in Dongen. Poredo is een dochteronderneming van EPS fabrikant Isobouw uit Someren. In plaats van de traditionele route naar een verbrandingsoven, worden de platen gerecycled tot herbruikbare EPS bolletjes.

Het recyclen van uitkomende dakproducten onderstreept de duurzaamheidsvisie van Verkoelen Dakspecialisten. Dit initiatief betuigt onze toewijding aan duurzaamheid en circulaire economie, waarbij we actief bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik. Samen bouwen we aan een groenere toekomst voor de regio!

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.